Tolmácsolás

Tolmácsolás cseh nyelvenCseh tolmácsolás Budapesten, magyar-cseh, vagy angol-cseh tolmácsolás a hét minden napján.

Cseh fordító iroda vállal magyar-cseh és cseh-magyar tolmácsolást Budapesten vagy az ország más településein előzetes egyeztetés alapján, esetleg külföldi üzleti út során is. Irodánk nemcsak a fordítás, szakfordítás terén szerzett tapasztalatokat, de a tolmácsolás terén is képesek vagyunk Önnek a maximumot nyújtani, amit egy cégtől elvárhat.

Cseh magyar tolmács Prágában

Amennyiben Csehország területén van ugyanilyen szolgáltatásra szüksége, úgy Prágában is tudunk Önnek magyar tolmácsot biztosítani. A tolmács segít Önnek szót érteni az üzleti életben, magán beszélgetések során, hivatalos ügyek intézésekor.

Megbízható cseh konszekutív és szinkron tolmács segít Önnek bármilyen területen, a műszaki területektől a gazdasági, jogi területig. Magabiztos fellépés, precíz munkavégzés, nagy munkabírás és rugalmasság. Legyen az gyárlátogatás, céges találkozó, tárgyalás vagy egyéb konferencia, előadás, mi mindenben Önnel vagyunk.

KonferenciaKonferencia tolmács, kísérő tolmács

Konferencia tolmácsolásban otthon vagyunk, úgy ahogy a kísérő tolmácsolásban is. Több éves tapasztalat, hivatásos tolmács igazolvány és kitűnő referenciák biztosítják, hogy a tárgyalása simán fog lezajlani.

Amennyiben Ön ismeri a konferencia szövegét, az előadások tartalmát, az mindenképpen segítség a számunkra, hisz fontos, hogy a tolmács előtte fel tudjon készülni, így még jobban tudja végezni a munkáját. Minőségi cseh szakfordítás, lektorálás és tolmácsolás Budapesten.