Rólunk

FordításokNéhány szó fordítóirodánkról és munkatársainkról.

Fordítóirodánk budapesti székhelyű, a XIII. kerületben található és a cseh fordítás mellett más nyelvekre is fordítunk. Hosszú nyitvatartásunk van, illetve szombat délelőtt is nyitva vagyunk. Ezen kívül, a munkaidő lejárta után is tudjuk fogadni a megrendeléseket, mert munkatársaink otthonról is dolgoznak, és továbbítják a munkát a fordítók felé.

Cseh anyanyelvi, anyanyelvű fordítók, lektorok

Fordítóirodánk tisztában van azzal, hogy a megrendelő számára fontos a minőség, valamint a gyorsaság is. Ezért olyan szakemberekkel dolgozunk együtt, akik magasan képzettek, a fordítást nem munkának, hanem hobbinak tekintik, ezért munkaidő után is vállalnak megbízásokat, valamint hétvégén is.

Mivel a megrendelő minden igényét igyekszünk kielégíteni, ezért nemcsak anyanyelvi cseh fordítókkal dolgozunk, hanem cseh anyanyelvűekkel is, és nemcsak cseh fordítást vállalnak munkatársaink, hanem lektorálást is. Az már valójában a megrendelőtől függ, hogy anyanyelvi cseh fordító munkáját igényli, vagy anyanyelvű cseh fordítóra szeretné bízni a munkát.

Anyanyelvi és anyanyelvű cseh fordítóink lektori munkát is szívesen vállalnak, olyan munkák esetén is, melynek fordítását valaki más végezte.

Vegye igénybe most cseh fordítóink segítségét!

Mennyi idő alatt készítjük el a cseh fordításokat

A fordítás elkészítésének ideje a szöveg terjedelmének függvénye. Általában 3 napos határidővel vállaljuk a cseh fordításokat, de a sürgős esetek prioritást élveznek. Olyan mértékben rugalmasak vagyunk, hogy akár 3 órás határidőt is képesek vagyunk vállalni. Ennél rövidebbet nem, hiszen a cseh fordításra váró anyagot továbbítanunk kell fordítónknak, ő el kell készítse, lektorálja, és a kész munkát vissza kell juttassa hozzánk. Mi pedig továbbítjuk Önnek. A konkrét fordítási árakról bővebben a Fordítás áraink menü pont alatt olvashat!

Rendelhet-e tőlünk külföldi állampolgár cseh fordítást?

A válasz természetesen igen, hiszen nemcsak fordítóirodánkban vagyunk elérhetőek, hanem az interneten is. Nem jelent problémát, ha munkaidő után küldi el nekünk a munkát, vagy hétvégén, mert munkatársaink felveszik a rendeléseket otthonukban is.

Hogyan rendelhet fordítást?

Önnek csak annyi a dolga, hogy elektronikus formában elküldje nekünk a dokumentumot a bilinguaforditasok@gmail.com címre. Éljen a világ bármelyik pontján, rendelje meg tőlünk a cseh fordítást!