Hivatalos cseh fordítás

Hivatalos cseh fordítás készítéseHivatalos cseh fordítás készítése Budapesten és az egész országban gyorsan és korrekt áron! Hívjon most: 06 30 443 8082!

Hivatalos cseh fordítás rendelése

Az internet adta lehetőségeket fordítóirodánk is kihasználja, ezért nemcsak személyesen rendelheti meg hivatalos cseh  fordítását tőlünk, hanem interneten keresztül is. Így nem,csak budapesti megbízásokat vállalunk, hanem fordulhat hozzánk bizalommal bármelyik részéből hazánknak, de akár külföldi megbízásokat is teljesítünk. Jelentkezzen most!

hivatalos forditasHivatalos cseh fordítás záradékkal, bélyegzővel ellátott fordítás

A hivatalos fordítások különböznek a többi fordítástól abban, hogy záradékosak illetve bélyegzővel ellátottak. A záradék valamint a bélyegző teszi hivatalossá a fordítást. Hiteles cseh fordításokat nem vállalunk, mert arra a fordítóirodák nem jogosultak, csak az OFFI. De az általunk készített hivatalos cseh fordításokat minden hazai és külföldi hivatalos szerv elfogadja abban az esetben, ha Öntől nem az OFFI által kiállított hiteles fordítást kért.

A hivatalos fordítás esetén a fordítóirodánk tanúsítja, hogy a fordítás mindenben megegyezik az eredeti dokumentum szövegével és ellátjuk azt bélyegzőnkkel is.

A legtöbbször a következő okiratokat, dokumentumokat szoktuk hivatalosan csehre fordítani: 

  • Anyakönyvi kivonat (házassági, születési)
  • Bizonyítvány (középiskolai, gimnáziumi, érettségi, szakközépiskolai)
  • Nyelvvizsga bizonyítvány
  • Jegyzőkönyv, jelentés, bírósági végzés, határozat, rendőrségi jegyzőkönyv
  • Idegenrendészeti dokumentumok
  • Orvosi lelet, zárójelentés
  • Hiteles dokumentumok
  • Banki ügyintézéshez, hitelhez szükséges okiratok hivatalos fordítása
  • Pályázati anyag fordítása, szerződés, megállapodás, jogi szövegek

fordítás megrendeléseHivatalos cseh fordítás akár a megrendelés napján

Tudjuk, hogy a hivatalos fordítások jó része sürgős, ezért a dokumentum megérkezését követő néhány óra leforgása alatt elkészítjük Önnek a hivatalos cseh fordítást. Az Ön hivatalos dokumentumát, illetve adatait nem adjuk ki harmadik félnek!

Ha elküldi a bilinguaforditasok@gmail.com e-mail címünkre a dokumentumot, akkor mi hamarosan elküldjük árajánlatunkat, és lefordítjuk Önnek cseh nyelvről magyarra vagy magyar nyelvről csehre a hivatalos dokumentumot.

Nemcsak interneten keresztül rendelhet hivatalos cseh fordítást, hanem személyesen budapesti irodánkban, vagy postai úton is.

cseh fordításHivatalos cseh fordítás cégeknek, vállalkozásoknak

Céges prezentációit, üzleti levelezéseit, szerződéseit, projektjeit lefordítjuk cseh nyelvre vagy csehről magyarra, és a hivatalos cseh fordításokat is szívesen elkészítjük vállalkozása számára. Minőségi, precíz magyar cseh fordítás, szakfordítás, mi mindig pontos munkát végzünk, igényes hivatalos fordításokat készítünk Önnek az év bármely napján! Hivatalos cseh fordítást rendeljen tőlünk most!

Dokumentumok, melyek hivatalos cseh fordítását vállaljuk: oklevelek, érettségi diplomák, egyetemi végzettségről szóló oklevelek, szakdiplomák, erkölcsi bizonyítványok, keresztlevelek, jogi iratok, szerződések, anyakönyvi kivonatok és egyéb hivatalos iratok.

Minőségi, gyors, olcsó hivatalos fordítást rendeljen budapesti fordítóirodánktól! Jelentkezzen most e-mailben vagy a 06 30 443 8082-es számon! Velünk pénzt, időt takarít meg, és akár aznap kezében tarthatja a hivatalos cseh fordítást, melyet anyanyelvi cseh fordítóink készítenek!