Katalógus fordítása csehről magyarra

Műszaki fordítás, katalógus fordításKatalógus fordítás cseh nyelvről magyarra, magyar nyelvről csehre olcsón, gyorsan budapesti fordítóirodánkban.

Katalógus fordítás magyarról csehre és fordítva.

A termékek katalógusának elkészítése igényes munkát feltételez, mert egy szép, igényesen tervezett, grafikákkal ellátott színes termékkatalógus vonzza a vásárlót. Viszont ha a célközösség nem érti a katalógus nyelvét, akkor nem válnak aktív fogyasztókká.

Ezért ha a Cseh Köztársaságban is szeretné termékét forgalmazni,  akkor el kell készítenie cseh nyelvű katalógusát is, illetve a magyar katalógus cseh nyelvű változatát.

Legyen az kompresszor, ventilátor vagy nyerges vontató, mi mindenben igyekszünk Önnek segíteni a műszaki fordítások területén. Széles fordítói adatbázisunk segítségével akár nagyobb terjedelmű szövegeket is képesek vagyunk viszonylag rövid idő alatt lefordítani magyarról csehre vagy fordítva.

Cseh fordítás, szakfordítás áraink

Katalógus fordítás az eredeti forma megtartásával

Budapesti fordítóirodánk olyan szakfordítókkal dolgozik, akik az illető szakterület szakkifejezéseit, terminológiáját kitűnően ismerik, és a katalógusok szövegének fordítását úgy készítik el, hogy az anyanyelvű olvasók számára ne tűnjön fel, hogy fordítást olvasnak. Bizonyára már Ön is találkozott olyan katalógusokkal, amelyekben a fordítások nem feleltek meg az anyanyelvi fordítás követelményeinek. Ezt a hibát Ön ne kövesse el, fordíttassa profi anyanyelvi cseh fordítókkal a katalógusok szövegeit! A profi fordítások az Ön javát szolgálják, mert a jövőbeli fogyasztó látja, hogy komoly cég termékeiről van szó, aki igényes katalógust ad ki a kezéből.

műszaki szövegek fordításaMűszaki szövegek, katalógusok, prospektusok fordítása rövid idő alatt

A fordításra váró szöveget kivesszük a formátumból, lefordítjuk, és ugyanúgy helyezzük vissza, ahogy az az eredeti szöveg esetén is szerepel. Szerkesztőink a tördelést lektorok jelenlétében végzik, így biztosítjuk, hogy a szavak a megfelelő helyre kerülnek, ha el kell őket választani, akkor jó helyre került az elválasztó jel. Az igényesen elkészített fordítást eljuttatjuk Önhöz, és cseh anyanyelvűek is forgathatják termékkatalógusát!

Gyors katalógusfordítás, műszaki fordítások rövid határidővel

Megbízható cseh szakfordító segít Önnek a termékei népszerűsítésében. Gyors katalógusfordítás rendelése cseh nyelvről magyarra, magyar nyelvről csehre, vagy más párosítással is, hiszen kiterjedt fordítói hálózatunk révén más idegen nyelvre is lefordítjuk.

Párosíthatja a cseh nyelvet angollal, franciával, olasszal, spanyollal, némettel, ukránnal, orosszal, románnal és egyéb idegen nyelvvel. Minél több nyelvű a katalógusa, annál szélesebb lesz vásárlói köre.

Katalógusfordítást rendeljen tőlünk interneten keresztül a glajtos@yahoo.com címen. nem bánja meg, mert olcsón juthat hozzá általunk többnyelvű katalógusához! Várjuk jelentkezését!

Fordító irodánk a cseh nyelv mellett természetesen más nyelvekre is fordít, sőt valószínűleg mi vagyunk itthon az egyetlen olyan iroda, amely a világ minden nyelvére fordít!