Cseh használati utasítás fordítása

Használati utasítás fordításaHasználati utasítások fordítása cseh nyelvről magyarra, magyar nyelvről csehre a lehető legalacsonyabb árak mellett, rövid határidővel és minőségi munkát nyújtva.

Cseh nyelvű használati útmutatók fordítása magyar nyelvre

A használati útmutatók fordítása a műszaki fordítás egyik speciális ága. Ugyanis nem elég a szaknyelvet, a szakkifejezéseket ismerni, hanem alkalmazkodni kell a megrendelő cég által használt terminológiához, és a termékhasználóhoz egyaránt. Úgy kell elkészíteni a használati útmutatók fordítását, hogy a termékhasználó is értse. Mivel nemcsak a megrendelő, hanem ebben az esetben a fogyasztó igényeit is figyelembe kell venni, ezért a használati utasításokhoz tartozó kiegészítő ábrákat is lefordítjuk, illetve az eredeti nyelvű használati utasítás formájához igazodunk. Kiváló grafikusaink, tördelőink az eredeti mását készítik el a lefordított szöveggel. Amit fordítunk:

  • használati utasítás
  • kezelési útmutató
  • beüzemelési útmutató
  • termék katalógusok fordítása
  • gépkönyv, kézikönyv
  • termékleírás
  • betegtájékoztató, gyógyszerleírás
  • gépleírás, eszköz használati útmutató
  • mezőgazdasági termékek, gépek használati utasítása
  • egyéb műszaki dokumentum fordítása

cseh fordítás, szakfordításMagyar nyelvű használati utasítások fordítása cseh nyelvre

Nagyon sok befektető szeretné termékeit Csehországban is forgalmazni. Ezért szükséges a termék használati utasításának cseh nyelvre való fordítása. Legyen szó bármilyen műszaki cikkről, szoftverről, szolgáltatásról, termékről cseh anyanyelvi fordítóink gyorsan elkészítik Önnek a munkát. A cseh anyanyelvű fogyasztó nem fogja érezni, hogy fordítást olvas, mert tökéletesen hozzá fog szólni a szöveg, őt fogja megszólítani saját anyanyelvén.

A használati utasítások, gépkönyvek, használati útmutatók, termékösszetevők, termékbemutatások, termékleírások gyors fordítását cseh nyelvről magyarra, magyar nyelvről csehre fordíttassa le budapesti fordítóirodánk szakembereivel!

A használati utasítás fordításának megrendelése, a munkadíj rendezése

A cseh vagy magyar nyelvű használati utasítást küldje át nekünk a glajtos@yahoo.com címre, és mi hamarosan jelentkezünk nemcsak árajánlatunkkal, hanem részletes tájékoztatónkkal, melyben tudatjuk Önnel a lehetséges határidőt is. Az egyeztetést követően elkészítjük Önnek a munkát, és átolvasás, jóváhagyás céljából elküldjük Önnek. Ha változtatást kér, akkor azt jeleznie kell majd felénk, illetve azt is, hogyha elégedett a munkánkkal. Ezt már csak a számla rendezése követi, melyet ugyancsak leegyszerűsítettünk, ugyanis banki átutalást és Paypalos utalást is elfogadunk.

Várjuk mihamarabbi jelentkezését, hívjon bennünket bizalommal!