CV, önéletrajz fordítása

Magyar nyelvű önéletrajzát, motivációs levelét lefordítjuk cseh nyelvre akár 24 óra alatt! Információkat kérjen a 06 30 443 8082-es számon, vagy a glajtos@yahoo.com címen!

Cseh, illetve magyar CV-k, önéletrajzok fordítása akár aznap

Manapság Csehországban egyre többen vállalnak munkát, főleg mezőgazdasági területen, erdészetben. A jó szakembert a világon mindenhol keresik, viszont szaktudást igazolnia kell hivatalos iratokkal valamint önéletrajzát, motivációs levelét is az illető ország nyelvére kell lefordíttatnia. Ha mindezen iratokat nem kérik számon Öntől munkaadói, illetve nem kérnek hivatalos fordítást okiratairól, vagy nem kapja kézbe a szerződést elolvasásra, akkor lehet, hogy nem jó helyre jelentkezett. Viszont ha szüksége van ezen iratok cseh nyelvű fordítására, akkor mi azt megtesszük Önnek akár 24 óra alatt. A munkaszerződés fordítását is elvégezzük cseh nyelvről magyarra, hogy Ön tisztában legyen a feltételekkel, és csak annak teljes tudatában írja alá.

Önéletrajzok cseh fordításának megrendelése

Küldje el nekünk magyar nyelvű önéletrajzát a glajtos@yahoo.com címre. Mi adatait nem adjuk ki harmadik félnek, köt bennünket ebből a szempontból a titoktartás. Az EU-s követelményeknek megfelelő önéletrajzát lefordítjuk cseh nyelvre, és ha mellékeli motivációs levelét, akkor annak is elkészítjük cseh fordítását cseh anyanyelvi fordítókkal.

Az elkészült munkát az Ön által megadott határidőre eljuttatjuk Önhöz, és Ön már továbbíthatja is munkaadója felé!

Cseh-magyar, magyar cseh fordítás gyorsan, alacsony, elérhető áron, munkanapokon, munkaidőn kívül, szombaton, vasárnap, ünnepnap egyaránt!

CV-k, önéletrajzok, motivációs levelek, szerződések, céges iratok, jogi iratok, hivatalos oklevelek fordítása cseh nyelvről magyarra, magyar nyelvről csehre budapesti fordítóirodánk anyanyelvi cseh fordítói által.

A cseh önéletrajz fordítás áráról

Fordítási áraink 2.40 – 3.00 Ft/ karakter között mozognak. A bruttó karakter a szóközökkel együttes karakterszámot jelenti. Akár Ön is kiszámolhatja a fordítás árát, ha Wordben megnézi a karakterszámot. Erre az árra nem jön áfa, mert egyelőre áfa-mentes árakkal tudunk dolgozni, mert mi is alanyi jogon áfa-mentes cég vagyunk. rejtett költségeink pedig nincsenek! Ugye megéri velünk fordíttatni? Akkor jelentkezzen most!

7,261 thoughts on “CV, önéletrajz fordítása